Kedves Ltogat!

Az oldal fejleszts alatt! Rendelseivel kapcsolatban rdekldjn telefonon. Kijelentem, hogy elmltam 18. ves!
Igen
Nem

Vsrlsi felttelek

1. Bevezetés

Webáruházunkban és a Csaba Center földszintjén található borszaküzletben – alkoholt csak a 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.


2. Rendelés

Internetes megrendelését a rendszer automatikusan regisztrálja, amelyrl Ön e-mailben kap értesítést.  A  kiszállítás idpontját munkatársunk telefonon   egyezteti, amely egyben rendelésének visszaigazolása is.  Az Ars Vino Kft. webáruházából történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen Általános Szerzdési Feltételeket.


3.
Termékinfó

Az Ars Vino Kft. internetáruház mindent megtesz a termékek alapvet tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékrl készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelen és a legmegfelelbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.


4. Árak

A honlapon megadott eladási árak Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót, viszont szállítási költség nélkül értendek. Az árak minimum 6 palack vásárlására vonatkoznak! Az esetleges szállítási költségek a Felhasználót terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek kiegészítend többlet költségeként szerepelnek.

 

A webáruház termékeit a termék melletti árakon rendelheti meg. Akciós termékeink árát külön feltüntettük a könnyebb tájékozódás érdekében.


5. Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelen teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben vagy telefonon 3 napon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidvel és feltételekkel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.


6.
Szállítási feltételek (határidk, költségek)

Kiszállítás Békéscsabán és Gyulán: a Megrendel által megjelölt címre, a rendelésben megjelölt díj ellenében, akár 1 munkanapon belül.

Kiszállítás futárral: a Megrendel által megjelölt címre, a rendelésben megjelölt díj ellenében, 7-10 munkanapon belül.

A vev az átvételkor köteles a csomagot tételesen ellenrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiányossági reklamációkat ezt követen nem áll módunkban elfogadni.


Kiszállítási költségek:

Békéscsabán a házhozszállítás 1200 Ft. Az ország többi területére a kiszállítás díja egységesen 1800 Ft (40kg-ig).

 


Az  Ars Vino Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelsséget vállalni a szállítás során történ, a szállítási szerzdésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által vagy egy elre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott idn belül, akkor vizsgálat indul a szállítóvállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ez id alatt semminem visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges. A vev az átvételkor köteles a csomagot tételesen ellenrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiányossági reklamációkat ezt követen nem áll módunkban elfogadni.


7. Fizetés
Megrendel az átvételkor köteles a számlát készpénzzel kiegyenlíteni, ellenkez esetben a küldemény nem vehet át és minden, az átvétel idpontjáig feladott megrendelést az Ügyfélszolgálat töröl.
A vásárlási bizonylat a csomagolásban található!


Áfá-s számla igényét kérjük  elre jelezze!


8. Elállási jog

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz. Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minõsül. A honlap használatával Ön teljes kör felelõsséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelõ adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minõsül.

 

9. Cégadatok

 

Név: Ars Vino Kft.
Székhely: 5600- Békéscsaba, Andrássy u. 37-43.
Adószám: 14976689-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-009484

 

Ügyfélszolgálat

 
Tel.: +36 20 800-5555
E-mail: info@arsvino.hu

 

Internetes vásárláskor Önnek jogában áll az áru kézhezvétele után 8 napig elállni a vásárlástól azaz, amennyiben az árut sértetlenül 8 napon belül visszaküldi hozzánk, akkor annak ellenértékét visszaszolgáltatjuk.

Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal gyzdjön meg annak sértetlenségérl, mert elállás esetén csak sértetlen terméket tudunk visszavásárolni! A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült szállítási költségeket.A  fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli.

 

 

10. Személyes adatok védelme

Az Ars Vino Kft. az Ön személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek -az internetes rendelés teljesítéséhez feltétlen szükséges adatok kivételével- azt nem adja át.

 

Köszönjük a Vásárlást!